Блог

Те, що допомагає віднайти баланс у житті
calendar12.11.2021
comments1
authorStickers Vanilka
shared

Скільки разів ви ловили себе на думці, що могли зробити набагато більше, але знову витратили час не на те, що потрібно?

Безліч, скажете ви. 

А скільки разів у вас після цього погіршувався настрій? 

Здається така банальна проблема, але насправді в ній приховано глибокий зміст. Вся справа в тому, що в ХХІ ст. наш мозок закипає від отриманої інформації. Щодня ми переварюємо величезний масив даних починаючи від прогнозу погоди і закінчуючи цифрами. Ми в пошуку кращого життя, заробітку, розвитку просто втрачаємо себе, свій внутрішній спокій. Нас охоплює хаос і відчуття ніби ми щось пропустили. 

І так день за днем… Наростає відчуття провини, тривожності, апатії яке переходить у стан депресії. Насправді це надто небезпечно. Тому сьогодні,  коли йде мова про важливість балансу, внутрішньої гармонії та ментального здоров‘я, про це необхідно говорити і привертати увагу оточуючих. 

Можливо ми занадто багато хочемо встигнути? 

Навіщо щодня планувати десять справ, і розчаровуватися, що не виконали їх, якщо можна запланувати дві, виконати їх із задоволенням і похвалити себе за класну роботу? Навіть можна зробити вихідний і не робити абсолютно нічого, і при цьому картати себе за це. Навпаки – день для перезагрузки є чудовою нагодою відновити емоційний баланс. Піти з друзями на каву, в кіно, провести час з сім‘єю… здається такі банальні речі, але вони стали такою розкішшю в наш час. 

Тільки уявіть, як це позитивно вплине на ваше самопочуття. Впевнені, що ви отримаєте масу позитивних емоцій і натхнення. Тоді відразу захочеться щось запланувати на завтра. І для цього ідеально підійде ручка і улюблений планер, куплений в нашому магазинчику. А якщо доповнити його естетичними авторськими наліпками від Stickers Vanilka, то можна вважати, що справа виконана на 50 %, адже якщо вірити науковцям ( а в нас немає підстав їм не вірити), візуалізація допомагає нашому мозку працювати ефективніше

     

Цікавим також є той факт, що використання художніх елементів у поєднанні з текстом і навіть цифрами, стимулює наш мозок мислити креативно і знаходити нові підходи до ефективного вирішення завдань. Крім того, на думку психологів, візуалізація за допомогою малюнків, в тому числі наліпок,  вважається окремим способом медитації та релаксу. 

Здавалося б такі дрібнички, але вони мають значний вплив на наше самопочуття.

Спробуйте і ви прислухатися до порад експертів та обрати ті самі ідеальні наліпки у Stickers Vanilka.

До зустрічі на сайті stіckers-vanilka.com


Поділитися у соц мережах

Залишити коментар

Коментарі (1)
Поділитися у соц мережах