Блог

«Project Summer 50» - підготуй себе до літа разом з Ванілька™
calendar20.04.2023
comments0
authorstickers-manager
shared

Ось вона — відповідь на питання: «Як змінити життя на краще за 50 днів». Читай статтю, завантажуй подарунковий шаблон та набувай корисних звичок вже до цього літа.

Ми любимо літо за багато речей, але передусім за те, що ця пора року стала синонімом оновлення, яскравих вражень та незабутніх емоцій. Здається, що тепле сонечко легко підсвічує кращі сторони життя, заряджає енергією, готує нас до особистих звершень та здійснення мрій.

Однак не варто покладатись лише на чарівний ефект вітаміну D. Щоб додати барв повсякденню, стати ще кращою версією себе та досягти запланованого, потрібно докласти зусиль. 

Приготуйся, розповідаю, що таке Project 50 і як виникла ідея, що можна почати змінювати життя на краще разом зі Stickers-Vanilka.

Project 50 — це відомий на весь світ челендж, започаткований вебсайтом для психічного та фізичного здоров’я. Він завірусився на просторах ТікТок, Інстаграм і став справжнім трендом. Суть в тому, щоб виконувати 7 простих дій протягом 50 днів і в результаті досягти позитивних зрушень. 

До чого тут Ванілька?

Довкола нашого бренду виросло та зміцніло дружнє ком'юніті. Ми з клієнточками спілкуємося, ділимося лайфхаками та секретиками планування, а також гуртом генеруємо ідеї для майбутніх новинок. То чому б не допомогти одна одній? 

Команда Ванілька™ підготувала авторський діджитал шаблон Project 50 і пропонує разом долучитися. 


На тебе чекають:

  1. Заповнений чек-лист з готовими завданнями — нічого не потрібно придумувати, лише щодня виконувати прості, корисні задачки та звітувати, поставивши відмітку. 
  2. Розграфлений, але незаповнений чек-лист — це вільний простір для фантазії, де ти сама вирішуєш, які важливі ритуали варто додати. 


Чому варто скористатися пропозицією та взяти участь в Project 50?

  • Готове рішення для саморозвитку: ми все сформували та красиво оформили, залишається лише користуватися та насолоджуватися.
  • Додаткова мотивація: вважай, що завантаживши естетичний трекер від Ванілька™, ти дала обіцянку довести почате до кінця. 
  • Можливість долучитися до світового тренду, свідомо вписати нові звички в рутину та стати на шлях вдосконалення. 


Символічно, що обраний мною дедлайн — це початок літа. Проте шаблон без проблем адаптується для будь-якої пори.

Позаяк ти в клубі Ванілька™, отримай авторський дизайнерський шаблон-трекер в електронному форматі безкоштовно.


Чому саме 50 днів? 


Якщо ти раніше пробувала запровадити нові звички за 21 день і нічого не виходило — не засмучуйся. 

Є новина: ти всього-на-всього попадала в пастку «21 дня». Що я маю на увазі? 

В медіапросторі останні роки популяризували та активно поширювали помилкове твердження — міф, що для автоматизації певної поведінки потрібен тільки 21 день. 

Насправді для засвоєння та опрацювання нового людині необхідно від 50 до 60 днів. Саме такі цифри показують сучасні дослідження. 

Тож, давай разом розділимо життя на «до» Project 50 і «після», перетворивши серйозну справу формування корисних звичок у веселу гру. 


Де взяти шаблон? 


А тепер те, заради чого всі зібралися, а саме посилання на дизайнерський шаблон від Ванілька™. 

Переходь, завантажуй, користуйся — тисни тут

Ділись посиланням на статтю з подругами, рідними та знайомими. Нехай вони також долучаються. Будемо змінюватися на краще та досягати поставлених цілей разом, бо в компанії веселіше. Ба більше, саме найкраща подруга може стати тією людиною, яка мотивуватиме тебе довести справу до кінця.


Поділитися у соц мережах

Залишити коментар

Коментарі (0)
Поділитися у соц мережах